ادعای جدید ابراهیم متقی: انفجار بندر شهید رجایی کار اسرائیل بود سفیر اسرائیل در آمریکا از قطر و مصر ناراضی است | به حماس فشار بیاورید گروسی: دنبال دسترسی به سایت‌های آسیب‌دیده ایران هستیم نماینده آمریکا در سازمان ملل: به رسمیت شناختن فلسطین، پاداش به حماس است بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت به جز آمریکا| جنگ در غزه را فورا متوقف کنید (۵ شهریور ۱۴۰۴) هشدار رئیس سازمان هدفمندی: حجم یارانه پنهان بودجه دولت را می‌بلعد | یک میلیون نفر ایرانیان مقیم خارج هم یارانه می‌گیرند حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیروهای جولانی در اطراف دمشق (۵ شهریور ۱۴۰۴) رنجبران، مشاور عراقچی استعفا کرد + علت (۵ شهریور ۱۴۰۴) مکانیسم ماشه کی فعال می‌شود؟ | ۵۱ روز تا لحظه صفر گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای بوشهر شدند یمن با موشک فلسطین فرودگاه اللد را هدف قرار داد (۵ شهریور ۱۴۰۴) تحریم‌های جدید آمریکا علیه کره‌شمالی اعمال شد (۵ شهریور ۱۴۰۴) انتقاد رئیس پارلمان لبنان از آمریکا | نبیه بری: خلاف وعده های خود عمل کردند مکانیسم ماشه چه اثری بر اقتصاد ایران دارد؟ تیراندازی در مینیاپولیس آمریکا | ۲۰ نفر زخمی شدند (۵ شهریور ۱۴۰۴) گروسی با وزیر انرژی آمریکا درباره ایران رایزنی کرد معاون نیروی زمینی سپاه: معادلات قدرت جهانی تغییر کرده است رایزنی وزرای خارجه آمریکا و تروئیکای اروپایی درباره ایران نتانیاهو: موافق اداره غزه توسط آمریکا هستم تعیین تعرفه ۵۰ درصدی آمریکا برای واردات از هند شمال غزه از سوی رژیم صهیونیستی بمباران شد (۵ شهریور ۱۴۰۴) ادعای رویترز درباره مکانیسم ماشه | آیا اسنپ‌بک از فردا پنجشنبه فعال خواهد شد؟ (۶ شهریور ۱۴۰۴) لاریجانی: مهم‌ترین عامل بازدارندگی کشور حفظ انسجام ملی است تاکید پزشکیان بر تسریع در افزایش ظرفیت تولید نفت کشور نخست‌وزیر هند پاسخ تماس‌های ترام‍پ را نداد اتحاد مقدس سلاح راهبردی ایران دادستانی تهران علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اعلام جرم کرد (۵ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر کشور: "‌کومله، دموکرات و پژاک‌" اغتشاشات را هدایت کردند| برخورد با اغتشاشگران و لیدر‌ها ادامه دارد

  • کد خبر: ۱۲۹۰۸۶
  • ۱۹ مهر ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۵
وزیر کشور:
وزیر کشور اغتشاشات اخیر را هدایت‌شده گروهک‌های "تجزیه‌طلب کومله، دموکرات و پژاک" دانست و گفت: نیرو‌های قدتمند نظامی، انتظامی و انتظامی با اغتشاشگران و لیدر‌های آنان برخورد محکم کرده و این روند ادامه خواهد داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد وحیدی وزیر کشور در پاسخ به این سؤال که دلیل اغتشاشات اخیر در سطح کشور چه بود و آیا برخوردی با اغتشاشگران صورت خواهد گرفت؟ اظهار داشت: متأسفانه در روز‌های گذشته شاهد برخی از اغتشاشات و آشوب‌هایی در سطح کشور و شهر سنندج بودیم، اگر چه اندک بود، اما موجب مزاحمت برای مردم شد.

وی با بیان اینکه اغتشاشگران "حمایت‌شده، طراحی‌شده و هدایت‌شده گروهک‌های تجزیه‌طلب کومله، دموکرات و پژاک" که همگی تاریخ بسیار بد و زشتی از مزدوری صدام گرفته تا مزدوری کشور‌های غربی و همکاری با رژیم صهیونیستی در کارنامه خود دارند، هستند افزود: این مزدوران علاوه‌بر اینها، اقدامات تروریستی و جنایتکارانه در این سرزمین انجام داده‌اند.

وزیر کشور گفت: گروهک‌های ضدانقلاب در اغتشاشات اخیر تلاش کرده که نقش‌آفرینی کنند، اما مردم عزیز و شریف کُرد که حقاً جایگاه برجسته‌ای در کشور و نظام داشته و دنبال آرامش، امنیت و توسعه‌اند، صف خود را از اغتشاشگران جدا کردند؛ بنابراین ضدانقلاب این ویژگی‌های برجسته کُرد‌ها را بر‌نمی‌تابند.

وی با اشاره به اینکه رئیس‌جمهور در سفر امسال به کردستان مبالغ هنگفتی برای توسعه و پیشرفت این استان اختصاص دادند که بخش‌های از تاکنون تخصیص پیدا کرده و بخش‌های دیگر نیز در حال انجام است،  افزود: همین پروژه انتقال آبرسانی از سامانه انتقال آب آزاد به تصفیه‌خانه سنندج نمونه‌ای از زحمات دلسوزان استان و خدمات نظام به مردم کردستان است.

وحیدی با بیان اینکه گروهک‌های ضدانقلاب قصد داشته خود را دلسوز مردم نشان داده و با این اقدامات تروریستی و اغتشاشات جلوی توسعه و پیشرفت کردستان را بگیرند، عنوان کرد: سؤال اینجاست این چه دشمنی است که با مردم عزیز کُرد دارند؟ وقتی دولت کمر همت برای اجرای پروژه‌های مختلف بسته و کار‌ها به سرعت در حال انجام است، این‌ها با ایجاد ناامنی قصد جلوگیری از آن را دارند.

وی امنیت را لازمه هر‌گونه سرمایه‌گذاری و پیشرفتی دانست و اظهار کرد: متأسفانه گروهک‌های ضدانقلاب که سابقه بسیار زشتی دارند، قصد داشته که با ایجاد اغتشاش جوی را درست کنند که سرمایه‌گذار حاضر به سرمایه‌گذاری در کردستان نشود چراکه این اقدامات باعث فرار سرمایه‌گذاران خواهد شد.

وزیر کشور با طرح این سؤال که اغتشاش به‌نفع چه کسی است، خاطرنشان کرد: یقیناً آمریکا، رژیم صهیونیستی و گروهک‌های تجزیه‌طلب تروریست از اغتشاش خوشحال خواهند شد و این اقدامات به ضرر مردم است، در جریان این اغتشاشات به خوبی مدافع و همراه مردم با ضد مردم روشن و مشخص خواهد شد.

وی با بیان اینکه مسئولان و فرماندهان نظامی و انتظامی کردستان شبانه‌ورز در خدمت مردم و تمام تلاش‌شان رفع دغدغه‌های مردمی و توسعه و پیشرفت استان است، ابراز داشت: اقدامات گروهک‌های ضدانقلاب نیز از سوی دیگر مشخص بوده و همچنان در حال تخریب و آتش‌زدن اموال عمومی هستند؛ بنابراین باید مردم شریف کردستان این‌ها را بشناسند، کما اینکه سال‌هاست این مزدوران را شناخته و می‌دانند که پشتوانه آنان دشمنان انقلاب است.

وزیر کشور تأکید کرد: باید مردم در این شرایط کنونی همانند همیشه در صحنه و میدان حضور پیدا کرده و آنان را برانند کما اینکه تاکنون نیز اینطور بوده است. مردم عزیز و شریف کشور و کردستان اصلاً نگران امنیت نباشند، نیرو‌های قدتمند نظامی، انتظامی و انتظامی با اغتشاشگران و لیدر‌های آنان برخورد محکم کرده و برخورد خواهند کرد و تلاش مذبوحانه آنان که موجب مزاحمت مردم شده را سر جای خود خواهند نشاند.

وی با بیان اینکه با محوریت و همکاری مردم اغتشاشگران و آشوبگرانی که نگاه‌های خام‌اندیشانه‌ای که در حوزه ناامن‌سازی و تجزیه‌طلبی دارند، سر جای خود خواهند نشاند، باید ما در کردستان به فکر پیشرفت و توسعه باشیم و توان خود را صرف رفع دغدغه مردم کنیم، کما اینکه دولت در این راستا گام بر می‌دارند.

وحیدی از مردم استان کردستان خواست که همراه نیرو‌های امنیتی باشند و اجازه ندهند کسانی که دنبال اغتشاش هستند به مقاصد شوم خود برسند و اندک اغتشاشاتی که در گوشه و کنار وجود دارد، رفع کنند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->